20 Φεβ 2012

Η δική μας ιστορία θηλασμού και αποθηλασμού

       Πριν από δέκα μέρες περίπου ο Νικόλας και εγώ αποθηλάσαμε...Μετρήσαμε δυο χρόνια και σχεδόν δυο μήνες ενός υπέροχου ταξιδιού, που όμως έφτασε στο τέλος του για να δώσει τη θέση του σε άλλο... τα συναισθήματα μου με συνεπήραν τόσο πολύ (μάλλον έπαιξαν ρόλο και οι ορμόνες) που αν δεν τα εξωτερίκευα θα έσκαγα... θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας...όπως όλα όσα μου συμβαίνουν τώρα τελευταία...
      Αν θέλετε να διαβάσετε την ιστορία μας απλά πατήστε εδώ...ίσως βοηθήσω και κάποια άλλη μανούλα που έχει το ίδιο άγχος με εμένα!
Καλή εβδομάδα 

10 σχόλια:

  1. Κράτα σα θησαυρό κάθε στιγμή, κάθε βλέμμα, κάθε χάδι...Είναι-όπως και να το κάνουμε-ένα βήμα και για τους δυο σας...(το λέω και σε μένα, για να μην πάθω ό,τι έπαθα με τον αποθηλασμό της Στέλλας, όταν έρθει η ώρα της Δανάης...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Andria, έδωσες στο αστέρι σου ό,τι καλύτερο έχει να δώσει μια μανούλα!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με συγκίνησες βρε Νίκη (πάλι!μα πώς τα καταφέρνεις;!)Είναι πραγματικά μαγική η εικόνα ενός παιδιού που θηλάζει.Δώσε ένα μεγάλο φιλί στο Νικόλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.......ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΙΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν υπαρχει ποιο ομορφο πορτρετο ποιο ομορφο εργο..ποιο ομορφος πινακας..μια ΜΑΝΑ να κρατα με τον τροπο που μονο αυτη ξερει..το παιδι της και να το θηλαζει..ενα μεγαλο ΕΥΓΕ..νασαι καλα..φιλι στον Νικολα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγινε άντρας τώρα δηλαδή? Ωραία ετοιμάστε το τραπέζι και το δακτυλίδι! Ερχόμαστε!
    Είσαι μια υπέροχη μανούλα και τόσο αξιέπαινη για την επιμονή σου σε κάτι τόσο συμαντικό για τα αγγελούδια μας, που θέλει όμως θυσίες σε πολλά επίπεδα! Σε θαυμάζω και και σε ζηλεύω λιγουλάκι (πειράζει?...ξέρεις εσύ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ σε θαυμάζω ακόμα πιο πολύ Ευάκι!!! Και ζηλεύω τις ξανθές μπούκλες της Στεφανίας....θέλω και εγώ κοριτσάκι....όποτε με το θέμα της ζήλιας είμαστε πάτσι...το τραπέζι στρώθηκε...εσείς πότε θα έρθετε;;;;Andria

      Διαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΗ ΜΟΥ!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ!!!!!
    Ο ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΠΩΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και δεν είμαι μανούλα, συγκινήθηκα πολύ-πολύ από την εξομολόγησή σου και μου άρεσε που μοιράστηκες την εμπειρία σου με άλλες μανούλες, οι οποίες μέσα στον πανικό και την κούρασή τους μπορεί να είναι στα πρόθυρα να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους να θηλάσουν (για όσο καιρό είναι αυτό εφικτό) τα μικρά τους αγγελούδια!! Είσαι πολύ γλυκιά!! Σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά κι ένα ζουμερό φιλί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή