8 Οκτ 2011

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν... *Give Away*

     30 Οκτώβρη 2010 πάτησα για πρώτη φορά το κουμπί που γράφει "δημοσίευση ανάρτησης" και με αυτόν τον τρόπο συστήθηκα στην διαδικτυακή γειτονιά των ανθρώπων που ασχολούνται με τα -παντός είδος-χειροποιήματα και έγινα μέλος της παρέας..

     Τα θεμέλια στο σπιτάκι μου μπορεί να είχαν μπει αλλά οι επισκέπτες στην αρχή ήταν ελάχιστοι-να είναι καλά τα κορίτσια από την δουλειά, φίλοι και συγγενείς...Για τους υπόλοιπους ήμουν αόρατη...Αφορμή για να με γνωρίσετε στάθηκαν οι φωτογραφίες του Νικόλα ντυμένου Πήτερ Παν που έστειλα στην Ανεράιδα (βάσει μιας ανάρτησης που είχε κάνει για αποκριατικες στολές DIY)...

   Θυμάμαι ότι μέχρι εκείνη την μέρα η επισκεψιμότητα του μπλογκ μου έμοιαζε με τους οικονομικούς δείκτες του χρηματιστηρίου μας......Μετά από την ανάρτηση της Ανεράιδας είδα τους αναγνώστες μου να αυξάνονται με γοργό ρυθμό...Το νερό είχε μπει στο αυλάκι...
     Αυτόν τον μήνα που το σπιτάκι μου κλείνει αισίως τον πρώτο του χρόνο καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την Ανεράιδα που ήταν η αιτία να ξεκινήσω αυτό το μπλογκ αλλά και αυτή που με σύστησε σχεδόν σε όλες σας....και μετά να ευχαριστήσω όλες σας που είστε αιτία να αδειάζει το μυαλό μου από όλα τα κακά που συμβαίνουν γύρω μας και να αποκτά ανοσία στη πραγματικότητα που ζούμε, σκεφτόμενο τρόπους για να υλοποιήσει όλα αυτά που καθημερινά ανεβάζετε....
    Σβήνοντας λοιπόν το κεράκι από την τούρτα μου θα κάνω όχι μια αλλά πολλές ευχές..
 *'Οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν την Ανεράιδα δημιουργική
     και να πάρω και λίγο από την φαντασία της Ρένας
     και να γίνω σαν την Χρυσάνθη χρυσοχέρα
     και να κατορθώνω όπως η Νίκη και η Κατερίνα Κάπα να χαίρομαι με τις μικρές καθημερινές στιγμές ευτυχίας
     και ...να γίνω και λίγο καλύτερη μαγείρισσα όπως
η kouzino-therapy και η Φραου-Λίτσα
     και ...
η λίστα δεν τελειώνει...όλες είστε πηγή έμπνευσης. Πειράζει που  θέλω να γίνω λίγο από όλες σας;;;;
      Για την επέτειο δημιουργίας του http://www.handmadebyandria.blogspot.com/  θα κάνω ένα δωράκι...η κλήρωση θα γίνει στο τέλος του Οκτώβρη...απλά αφήστε το σχόλιο σας κάτω από την ανάρτηση....αν είστε και follower θα χαιρόμουν ιδιαίτερα!!!!Ααααα, και διαδώστε το...
Πολλά φιλιά -Πολύ αγάπη

49 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!!!!!!!
    Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
    Σου ευχομαι Αντρια μου να γινεις οπως επιθυμεις! Οφειλω και γω να πω ενα ευχαριστω στην Ανεραιδα γιατι και για μενα ηταν αυτη που με βοηθησε να δημιουργησω το σπιτακι μου και ετσι να μπορω τωρα να μιλαω και να μοιραζομαι μαζι με τα κοριτσια ιδεες και κολπακια για την μεγαλη μου αγαπη τις κατασκευες!!!Καλη επιτυχια στο διαγωνισμο σου!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να τα εκατοστήσει το blog σου.. εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι δημιουργική και να αγαπάς αυτό που κάνεις για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!!(είδες? ο Πήτερ Παν σου, έφερε γούρι.. να σου ζήσει!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά και καλά!Πολύ συγκινητική η ανάρτησή σου!Εύχομαι να μας 1000άσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλα!!!! Πάντα όμορφες δημιουργίες εύχομαι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδες τι σου κάνει ένα κουμπάκι που πατάς; Κι όταν είναι τα κουμπάκια πολλά πως γίνεται μια μεγάλη παρέα;;
    Εδω να πω ότι κι εμένα οι πρώτες φίλες με γνώρισαν μέσω Ανεράιδας ,από την ανάρτηση με τις χριστουγενιάτικες κατασκευές , αφού το δικό μου σπιτάκι είναι δυο μήνες μικρότερο...

    Να τα εκατοστήσει το blogάκι σου φιλεναδούλα κι εσύ μαζί να μας κρατάτε τέλεια παρέα!! Δεν έχεις ανάγκη να μοιάσεις πουθενά, είσαι το γλυκό ,μοναδικό κορίτσι που αγαπάμε , με τον ιδιαίτερο τροπο γραφής και τις ξεχωριστες δημιουργίες που θαυμάζουμε!!!
    Φιλάκια πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΡΙΑ!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!
    ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!!!!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΙΚΡΥΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!
    ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aς το καλό σου...με συγκίνησες!!!
    Να τα χιλιάσεις κοριτσάκι και να γιορτάζεις κάθε μέρα τα γενέθλιά σου με υγεία και όμορφες αναρτήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΓΩ 25 ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΩ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΓΓΟΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή μου Andria τι όμορφα αυτά που γράφεις!
    Μ' αρέσει που με θεωρείς καλή μαγείρισσα, η αλήθεια είναι ότι είμαι καλή στα γλυκά και μόνο! Μου φτάνει όμως που με σκέφτηκες και με συγκαταλέγεις στο μπλογκοπαρεάκι σου!! Άλλωστε η κάθεμία μας αποτελεί πήγη έμπνευσης για όλες τις υπόλοιπες,ε?
    Εύχομαι λοιπόν να τα εκατοστήσει το blog σου και να μεγαλώσει κι άλλο η παρέα!
    Τα φιλιά μου κι εμείς θα τα λέμε!
    Λες να κερδίσω?? Μακάρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι γλυκιά ανάρτηση!!
    Εύχομαι ολόψυχα να τα εκατοστήσει το blog και εσύ να συνεχίσεις να κατασκευάζεις όμορφες δημιουργίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λογικο δεν ειναι ο γλυκός νικόλας να κανει τις επισκεψεις σου στο μπλογκ να χτυπησουν κοκκινο>??>ειναι τοσο γλυκό φατσουλινι..ευχομαι γερό κ τυχερό να ειναι παντα το παιδακι σου... οσο για σενα ταλαντουχα μου andria ευχομαι πολλες εμπνευσεις μοναδικες.. κ να εχεις παντα υγεια κ διαθεση να δημιουργείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ γλυκια η σημερινη σου αναρτηση!Σου ευχομαι να χιλιασεις τους αναγνωστες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κορίτσια τα λόγια σας με κάνουν να χαμογελώ...ασυναίσθητα...μου αρέσει πολύ αυτό...
    όσο για το πειραχτήρι την Ρένα μου, έχω να της πω ότι την ευχή την κάνει το μπλογκ...όχι εγώ...εξάλλου Ρένα είμαστε συνομήλικες (να μην σου πω ότι σου ρίχνω και μερικά χρονάκια!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρονια πολλααααααα!!!!Και να που εναν χρονο μετα εχεις φτιαξει ενα υπεροχο μπλογκ και μας δειχνεις καταπληκτικα πραγματακια!!!Συνεχισε ετσι και να εισαι σιγουρη πως το "κοινο" σου θα αυξανεται!!!!Πολυχρονο το μπλογκακι σου,συγχαρητηρια και σε εσενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι απίστευτο ότι είμαστε μια μεεεεεεεεγάλη παρέα κι ας μην γνωρίζουμε "φατσικά" η μια την άλλη!!!!!!!!!Χαίρομαι γιατί η δική μας παρέα εδώ στην μπλογκοχώρα είναι γεμάτη απο αγάπη,εκτίμηση,θαυμασμό και βέβαια δημιουργίες!!!!
    Κάτι που στον "έξω κόσμο" δεν υπάρχει!!!!!!!Χαίρομαι πολύ που γνώρισα εσένα και όλες τις φίλες,εδώ!!!!!!!!!
    Χρόνια πολλά για το μπλογκοσπιτάκι σου Andria!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μικρή μου φιλεναδίτσα ,σου εύχομαι να είναι γερό και στέρεο για πάρα πολλά χρόνια το όμορφο σπιτάκι σου .Με πολλές εμπνεύσεις και ξεχωριστές δημιουργίες!!και με ένα μεγάλο κοινό να σε ακολουθεί πιστά!!!
    Με τιμά και με συγκινεί αφάνταστα η αναφορά σου στο όνομά μου !!Ολες μας έχουμε κάτι να δώσουμε και πάρα πολλά να πάρουμε από την όμορφη και δημιουργική παρεούλα !!Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που αναπτύσεται αυτή η τηλεφιλία ανάμεσα σε ανθρώπους τελείως άγνωστους μέχρι πρότινος!!!Είναι μαγικό να αισθάνεσαι την ανάγκη να είσαι και να είναι κοντά σου σε καθημερινή βάση , άνθρωποι που δεν τους έχεις δει ποτέ και να φτάνεις σε σημείο να ανησυχείς αν κάποιος έχει καιρό να κάνει εμφάνιση!!!Δεν μπορούσα να το φανταστώ!!! Κλείνω εδώ γιατί συγκινήθηκα!!!
    Φιλάκια μικρή μου Αντρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χρόνια πολλά λοιπόν! εύχομαι να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και να κλείσεις 10 χρόνια blogger! υπερβολικό;;; :Ρ δε θα μπορούσες να επιλέξεις καλύτερη στολή από το αγόρι που δεν ήθελε να μεγαλώσει για τον κούκλο σου! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι τιμή για εμένα (τον γκάβακα,ψαρούκλα μπλογκερ) να με συμπεριλαμβάνεις σε αυτούς τους ιδιαίτερους ανθρώπους που θα ήθελες να έχεις μέσα σου κομάτι τους....
    Το αγόρι σου είναι τόσο όμορφο,ένας Πήτερ Παν,που ξέρει να σε πέρνει μαζί του στα "πετάγματα" του....καθόλου τυχαίο που μετά από την ανάρτηση με εκείνον το μλογκ σου εκτοξεύτηκε!!
    Χρόνια πολλά,λοιπόν.Με πολύ δημιουργική διάθεση, πολύ κέφι και πολλούς ακόμη ανθρώπους στην ωραία "γειτονιά" σου!!
    Σε ευχαριστώ...

    (σ'ευχαριστούμε και για τα περαστικά σου καλή μας Αντρια, εγώ κι η μαμά σου έχουμε κάτι κοινό....τα παιδιά μας όταν είναι άρρωστα τρώνε ασταμάτητα!!)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να τα χιλιάσεις , Αντρια !! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και ιδιαίτερα τον ..Πήτερ Παν!! Να έχεις πάντα όμορφες ιδέες να μας δείχνεις !! Φιλιά και καλό Σ/Κ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είμαι καιρό τώρα αναγνώστρια :) χρόνια πολλά πολλά!!!! :) φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι η πιο γλυκιά ανάρτηση γενεθλίων που έχω δει μέχρι τώρα,σου εύχομαι να γρήγορα να πραγματοποιήσεις ή καλύτερα να τις ξεπεράσεις τις ευχές σου!!!
    Τι κούκλος που είναι ο μικρός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρόνια πολλά! Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές σου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά στο όμορφο μπλογκάκι σου λοιπόν!!Σου εύχομαι να καταφέρεις όλα αυτά που επιθυμείς,αλλά κυρίως σου εύχομαι ευτυχισμένες στιγμές!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ζα ζήσεις σπιτάκι και Χρόνια Πολλά μεγάλο να γίνει .... οσο μεγάλη είναι και η καρδιά της οικοδέσποινας! Γλυκιά μου Αντριάν, δεν χρειάζεται να ζηλεύεις τίποτα και από κανέναν γιατι έχεις τόσα μέσα σου....και αυτά φαίνονται από τα λόγια σου αλλά και από τα έργα σου, μικρή μου χρυσοχέρα!!!! Φιλια πολλάααααααα (εγώ θα πω ευχαριστώ σε εσένα γιατί εσύ ήσουνα η αφορμή να φτάξω το δικό μου σπιτάκι σε αυτήν την γειτονιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρόνια πολλά στο blog σου καλή μου Αντριάν!Να είσαι πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή και να κάνουμε παρεούλα πολλά πολλά χρόνια ακόμα!!!!Φαντάζεσαι να μεγαλώσουν τα παιδιά μας,να έχουν φύγει από το σπίτι κι εμείς να είμαστε ακόμα με το λάπτοπ αγκαλιά όπως τώρα και να επικοινωνούμε...??Γιατί όχι?????Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια πολλα και άκρως δημιουργικά!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρόνια πολλά και δημιουργικά στο blogoσπιτάκι σου..Σου εύχομαι ότι καλύτερο και να μας χιλιάσεις σύντομα..Οι δημιουργίες σου είναι όλες πολύ όμορφες..Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αχ! Κι εγά θέλω να γίνω λίγο απ΄όλες! Χρόνια σου πολλά και δημιουργικά! Πολλά φιλιά και την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σου εύχομαι αμέτρητα χρόνια δημιουργίας, με πολλούς και καλούς φίλους γύρω σου!! Να είσαι καλά, γεμάτη ιδέες και όρεξη για νέα πράγματα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρόνια πολλά!!!!Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σουν και να εισαι πάντα δημιουργική!!!!!!!!!!Καλή εβδομάδα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρόνια πολλά blog-φίλη μου!!!
    Πάντα δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γεια σου καλώς σε βρήκα...Να τα χιλιάσει το blogοσπιτάκι σου...με ωραίες ιδέες δημιουργικές... Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ένα χρόνο!!!!! Να τα 1000 βρε παιδάκι μου και μαζί με σένα κι εμείς όλοι για να σε γιορτάζουμε!!!! Είσαι φοβερή, δημιουργική, χαρούμενη και χαιρόμαστε να βρισκόμαστε στο όμορφο σπιτάκι σου!!! Φιλάκιααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Andria να χαιρόμαστε το blog σου και να χαιρεσαι ό,τι είναι σημαντικό για σένα!!!!
    Να συνεχίσεις να είσαι τόσο δημιουργική και γλυκιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άντρια εύχομαι στο μπλογκάκι σου .....Χίλια Χαρούμενα Χρόνια κι άλλους τόσους αναγνώστες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αχ τώρα μόλις είδα την ανάρτησή σου! Σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ και σένα και όλα τα κορίτσια που μίλησαν για μένα! Τη θυμάμαι αυτήν την υπέροχη στολή που είχες φτιάξει! Χρόνια Πολλά και σε σένα και στο μπλογκάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σήμερα το "φεγγαράκι" η Δανάη ήταν το πρώτο μου σχόλιο. Αφήνω και ένα δεύτερο με την ευχή να είσαι πάντα δημιουργική και με πολλούς αναγνώστες. Χρόνια Πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χρονια πολλα!!!!!με πολλες δημιουργιες!!!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κι εγώ, κι εγώ θα πάρω μέρος! Χρόνια καλά και δημιουργικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θέλω και εγώ δωράκι!!!!Φιλίτσα ;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τι τέλειο ποιηματάκι!!! Πάντα δημιουργική και χαρούμενη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλώς σε βρήκα και χρόνια πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου. Εύχομαι να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι τον γιόκα σου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Να χαίρεσαι αυτον τον κούκλο σαν τα ψηλά βουνά... ευχομαι ακομη πολλού πολλούς αναγνώστες στο blogακι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρόνια πολλλά στο μπλογκάκι σου!!!
    Να έχεις όλο και περισσότερους αναγνώστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χιλιόχρονο το blogακι σου ..... να εχεις παντα εμπνευση στο μυαλό και δημιουργική ικανότητα στα χερια!
    Καλη συνεχεια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μέχρι να..μεγαλώσεις, σου εύχομαι να μην περνάει ούτε μία μέρα χωρίς να ονειρεύεσαι, γιατί μέρα χωρίς ελπίδα, χαμόγελα και όνειρα είναι χαμένη μέρα. Και όταν με το καλό...μεγαλώ σεις, εύχομαι όλα σου τα όνειρα να έχουν γίνει, ή να γίνουν πραγματικότητα, επειδή το σπουδαιότερο-ίσως-στην ζωή είναι το να μπορεί κανείς να ζει τα όνειρά του!!!!! Να μας δεκα..χιλιάσεις και να είσαι πάντα καλά για να συνεχίσουμε να θαυμάζουμε δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλά αυτό το είδος του blog με όμορφες εικόνες είναι πραγματικά αξίζει να ψάχνουν για, καλές φωτογραφίες για τους επισκέπτες και μια αξία για εσάς, όπως θα δείξει σίγουρα την ποιότητα. Είναι καλό να έχουμε αυτά τα είδη της μόδας γύρω για να κρατήσει τη ροή σταθερή. Κάνοντας αυτούς που πραγματικά μπορούν να κάνουν τα πράγματα στο μέλλον, καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή