11 Αυγ 2011

Επιστρέψαμε...προς το παρόν!!!!

Τρίτη απόγευμα επιστρέψαμε από την πανέμορφα κατάφυτη Θάσο, γνωστό και αγαπημένο  προορισμό όλων των Βορειόελλαδιτών (και όχι μόνο)...Ελιές, πεύκα, πλατάνια, έλατα, φλαμουριές, κέδρα, κρανιές και άλλα ήμερα και άγρια δένδρα καλύπτουν τους μικρούς της κάμπους μέχρι τις κορφές των βουνών. Τα αρώματα της ρίγανης και του θυμαριού αιωρούνται παντού...Για τη διαμονή μας επιλέξαμε την Σκάλα Ραχωνίου, ένα ήσυχο χωριό και ένα ιδανικό μέρος για αυτούς που αναζητούν γαλήνιες και χαλαρές διακοπές.Οι αμμουδιές της είναι μακριές και αμμώδεις, τα νερά ρηχά και κρυστάλλινα, πολύ ήρεμα και τέλεια για τα μικρά παιδιά. Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν τον καταλυτικό παράγοντα για την επιλογή μας συν του ότι εκεί θα παραθέριζαν και οι κουμπάροι μας....Το δωμάτιο μας ήταν συμπαθητικό, αν και την άλλη φορά να θυμηθώ να προτιμήσω στούντιο με κουζινάκι. Η θάλασσα ήταν στα 150 μέτρα.  Για να πάμε εκεί διασχίζαμε στενά δρομάκια περικυκλωμένα  από αιωνόβιες ελιές....Και τις πέντε μέρες την βγάλαμε σε ένα beach bar, που δεν είχε πολύ κόσμο...Είχε όμως δυο μεγάλες μουριές, κάτω από την ευεργετική σκιά των οποίων ήμασταν όλοι μέρα....Εκεί πίναμε το πρωίνο καφεδάκι μας, διαβάζαμε (...) στα πεταχτά τις εφημερίδες μας, παίζαμε με την άμμο και πλατσουρίζαμε στη θάλασσα βεβαίως βεβαίως...για κολύμπι ούτε λόγος...τα κουρασμένα μας κορμιά δεν θα άντεχαν extreme sports!!!!!

Σας καληνυχτώ με αγαπημένες φωτογραφίες

Αυτή η εικόνα θα με συντροφεύει όλο το χειμώνα...



Ο Νικόλας βάλθηκε να ταίσει όλους τους γλάρους του νησιού...ακόμα και αυτούς που μόλις είχαν κολατσίσει!!

 
            Μετά τον 15αύγουστο μας περιμένει η γιαγιά με τον παππού κάπου κοντά στον Πλαταμώνα και έτσι θα κλείσει το κεφάλαιο διακοπές για εμάς φέτος το καλοκαίρι.
Καλό βράδυ και όπως πάντα φιλιά (λίγο αλμύρα αυτή τη φορά)

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΩΣΟΡΗΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΛΟΞΥΛΑ ΜΑΖΕΨΑΤΕ;;;;;;;;;;;;
    ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ!!!!!!!!!
    ΣΤΗ ΘΑΣΟ ΕΙΧΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΛΟΞΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ!!!
    ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΓΛΥΚΟ ΝΙΚΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλωσορίσατε!!!
    Τι γλυκός μπομπιρας είναι αυτός φιλεναδούλα; Μεγάλωσε το παλικαράκι σου,αλλά κι όλη η οικογένεια μια ζωγραφιά- είδα και τη σγουρομάλλα συνονόματη! (εγώ τα' κοψα σα νεοσύλλεκτος, δεν ταάντεχα άλλο)
    Να περνάτε καλά ό,τι κι αν κάνετε και να μας έρθετε ανανεωμένοι!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή