24 Σεπ 2011

Πινιάτα Μπαλαρίνα για ένα κορίτσι πρίμα μπαλαρίνα!!!

      24 Σεπτεμβρίου γιορτάζει η Παναγία η Μυρτιδιώτισσα....γιορτάζει και η Μυρτούλα! Και μιας και θα έκανε μικρή συγκέντρωση (γιατί το γκραντ event το κρατάει για τα γενέθλια της σε δυο εβδομάδες περίπου) της έκανα δώρο πινιάτα μπαλαρίνα...η Μυρτώ παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου από τριών ετών και έχει δώσει πολλές παραστάσεις...ακόμα και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!!!

Ακόμα δεν έχω μάθει πως πέρασαν στο πάρτυ αλλά ελπίζω να τους άρεσε...
     Θέλετε να δείτε το making of της μπαλαρίνας πινιάτα;;;;
     Αρχικά έκανα το κορμί της όπως σας είχα δείξει εδώ...ζουμπουρλούδικη η μπαλαρίνα μου....έχει πρήξιμο στην κοιλιά γιατί έφαγε πολλά πολλά γλυκά (και όπως είπε και η Μυρτώ...θα ανέβει το ζάχαρο τους από τα πολλά γλυκά...μέχρι τη Δευτέρα!)
    Για το κεφάλι της έκανα ένα κουβάρι από εφημερίδες. που όταν έφτασε στο επιθυμητό μέγεθος το τύλιξα με χαρτοταινία..και στη συνέχεια κόλλησα με αλευρόκολλα λωρίδες από ροζ χαρτί


Δυο κύκλοι από άσπρο και γάλαζιο φελτ έγιναν τα μάτια της και ζωγράφισα τα μάγουλα, τη μύτη και το χαμόγελο της. Για τα μαλλιά δεν ήξερα τι να κάνω...και εκείνη τη στιγμή(12 τα μεσάνυχτα) δεν είχα γκοφρέ χαρτί...ψάχνοντας τα συρτάρια μου για κάτι που θα μπορούσε να χρησιμεύσει για μαλλί βρήκα μια μισοτελειωμένη μάλλινη κούκλα χρώματος καφέ (μπορεί να την έχει κρατήσει η μαμά μου από τη δεκαετία του 80!!!) . Την τύλιξα γύρω από ένα χαρτόνι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο βιβλίο)

και έκοψα με το ψαλίδι μόνο από την μια πλευρά

με μια κλωστούλα τις έδεσα στη μέση και είχα μια ωραιότατη περούκα

Της έβαλα και λουλούδι στα μαλλιά....

 Με ροζ χαρτόνι έκανα δυο κύλινδρους για πόδια...λεπτομέρεια;;;; δυο κορδέλες χιαστή περασμένες παρίσταναν τα παπούτσια της μπαλαρίνας
Η φούστα-τουτού που της φορέσαμε είναι της Μυρτώς...της την είχα κάνει με τα τούλια που περίσσεψαν από τη διακόσμηση του γάμου μου και χωρίς ράψιμο  (αν πατήσετε στο google no sew tutu θα βρείτε πολλά  tutorial και βιντεάκια)
      Εδώ η εορτάζουσα αγκαλιά με την πινιάτα της...το μαντήλι στο λαιμό της κρύβει την ένωση του κεφαλιού με το κορμί....
Και εδώ είναι η εορτάζουσα και η γράφουσα μαζί...
Μυρτώ να σε χαιρόμαστε!!!
Σ' αγαπάμε πολύ πολύ!!!!

9 σχόλια:

  1. Η ζουμπουρλούδικη,παχουλούλα λόγω γλυκών μπαλαρίνα, έγινε τέλεια. Χρόνια πολλά στην Μυρτώ και το πάρτυ σίγουρα θα είχε επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά στη μικρή Μυρτούλα , που είναι τυχερούλα που έχει τέτοια χρυσοχέρα και όμορφη θεία!!!Τέλεια η ζουμπουρλούδικη μπαλαρινούλα!!Ευχαριστούμε πολύ για τις καταοπιστικότατες οδηγίες αλλά κια πληροφορίες για τα sites!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΙΝΙΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστική ,φιλενάδα, φανταστική!!!
    Επιασες ως την τελευταία λεπτομέρεια ,η Μυρτούλα θα την καταευχαριστήθηκε!!
    Να την χαίρεστε και να είναι γερή κι ευτυχισμένη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντρια είσαι υπέροχη θέια!!!! Η μπαλαρίνα μου άρεσε πολύ κι ας είναι χοντρούλα- θα τα χάσει μωρέ... Στη Μυρτούλα εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και πολλές πολλέ πολλές επιτυχίες!!! Και σε σένα στέλνω ένα γλυκό γλυκό γλυκό φιλί και τις ευχές μου για καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κούκλες και οι δύο!!
    Και η μπαλαρίνα τέλεια!
    Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στη Μυρτώ!!
    Πολλά φιλάκια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλή η πινιάτα. Μου άρεσαν πολύ τα μαλλιά της. Ιδιαίτερα μου αρέσει η όλη ιδέα της πινιάτας. Τις έχω παρακολουθήσει όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι τυχερή που είναι η Μυρτούλα, που έχει εσένα να της φτιάξεις μια παρτενέρ...απίστευτη!! Πρέπει πράγματι να την αγαπάς πολύ.Χρόνια πολλά όμρφη Μυρτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!
    Η ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!
    ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή