25 Ιουν 2014

Ιδέες για αποχαιρετιστήριο πάρτι στον παιδικό σταθμό

Γράφοντας τον πιο πάνω τίτλο συνειδητοποίησα ότι τελικά αυτή η ανάρτηση μπορεί να μην απευθύνεται μόνο σε παιδιά αλλά και σε εφήβους ή ακόμα και φοιτητές! Η αποφοίτηση από όποια εκπαιδευτική βαθμίδα και αν είναι, έχει πάντα χαρά και γέλιο, συγκίνηση και δάκρυα, αγωνία για το Σεπτέμβρη που έρχεται! Προς το παρόν όμως με τις ιδέες που θα βρήκα στο διαδίκτυο τα συναισθήματα που θα υπερισχύσουν είναι η χαρά και ο ενθουσιασμός!

Τι πάρτι θα ήταν χωρίς την κλασσική πινιάτα;;;;; Εδώ σε δυο εκδοχές
Όποια και αν διαλέξετε θα κλέψει την παράσταση και θα ενθουσιάσει!




Ένας επαγγελματικός φωτογραφικός θάλαμος είμαι σίγουρη ότι  κοστίζει αρκετά χρήματα. Εσείς όμως με χαρτόνια και ψαλίδια μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας χωρίς πολλά έξοδα.



Σε αυτό το site θα βρείτε δωρεάν διάφορα πατρόν (όπως καπέλα αποφοίτησης, γυαλιά, μουστάκια, παπιγιόν κ.α.). Κατεβάστε, εκτυπώστε σε χαρτόνι και "εμπρός καλά μου ψαλίδια"!!!
Αν πάλι δεν είστε οπαδός του photobooth μπορείτε να στήσετε τα μικρά μπροστά από το μαυροπίνακα, με ένα χαρτί/κορνίζα που θα γράφει τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν!



Μια τούρτα πάντα συνοδεύεται από επιφωνήματα και χειροκροτήματα, πόσο μάλλον αν επάνω της υπάρχουν όλοι οι μαθητές της τάξης! Μαζί με τη δασκάλα τους εννοείται!!!!



Με ένα πλαστικό πιάτο, ένα χαρτόνι και νήμα μπορείτε να δημιουργήσετε καπέλα αποφοίτησης εύκολα και οικονομικά! Φανταστείτε τι έχει να γίνει τι στιγμή που θα τα πετάξουν στον αέρα όλα μαζί!!!!!



Τέλος, δεν εννοείται τελετή λήξης του σχολικού έτους  χωρίς  απολυτήριο! Αντί για βαθμούς και διαγωγή "κοσμιοτάτη" θα γράφει το όνομα του παιδικού, το αγαπημένο του χρώμα/φαγητό/παιχνίδι/απασχόληση/φίλο!!!


Τι λέτε λοιπόν; Έτοιμες για ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι που τα μικρά θα θυμούνται για καιρό;;;;

5 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες ιδέες. Κυρίως η τούρτα (ο καθένας θα τρώει το κομματάκι με τον εαυτό του επάνω!) καθώς και το καπελάκι αποφοίτησης με ενθουσίασαν!!! Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται διάλεξες το πιο εύκολο και το πιο χρονοβόρο!!!!!

      Διαγραφή
  2. Φανταστικές οι ιδέες που μας φέρνεις Νικούλα!
    Βέβαια τα δικά μου τα καμάρια ένα- ένα αποχαιρετούν το δημοτικό αλλά , όπως είπες, οι ιδέες μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε βαθμίδα εκπαιδευσης!
    Φιλιά πολλά και ...καλή πρόοδο στο μικρό σου μαθητή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπως τα λες Νίκη! Με τη κατάλληλη προεργασία μπορούν να προσαρμοστούν ακόμα και για φοιτητικό πάρτυ! Μόλις έφτιαξα τα χαρτονένια μουστάκια και καπέλα! Ακόμα και στα 37 μου έφτιαξαν τη διάθεση!!! Καλό καλοκαίρι σε σένα και στα μικρά σου (και 50 χρονών να γίνουν για μας θα είναι πάντα τα μικρά μας!!!!)

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφες ιδέες. Κυρίως η τούρτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή