26 Ιουν 2014

Προηγούμενης ανάρτησης συνέχεια!

Αύριο θα είναι η τελευταία μέρα που ο Νικόλας θα πάει στον παιδικό σταθμό! Από το Σεπτέμβριο θα είναι και επίσημα "νηπιάκι" και  η συγκίνηση της μάνας, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι τεράστια! Ένας κύκλος κλείνει για τον μικρό μου και αυτό για μένα προσωπικά αποτελεί πάντα μια καλή αφορμή για γιορτή !!!! Συνεννοήθηκα με τις δασκάλες της τάξης και έτσι αύριο ο Νικόλας και οι συμμαθητές του θα αντιμετωπίσουν το καπέλο αποφοίτησης-πινιάτα και θα βγουν φωτογραφίες σχεδόν μασκαρεμένοι! Και αν δεν καταλάβατε μέχρι τώρα τι εννοώ ακολουθήστε με!

Καπέλο αποφοίτησης γεμάτο με καραμέλες, γκοφρέτες και σοκολάτες έχετε ξαναδεί;;;;  Μέσα του έβαλα  1 σακούλα μεγάλη από ζελεδάκια, 20 μικρά ντέρμπυ, 30 μικρές γκοφρέτες και 20 σοκολατίτσες. Ελπίζω (εύχομαι, προσεύχομαι) μόλις τραβήξουν με δύναμη τα σχοινιά που κρέμονται από το χαρτονένιο πάτο του να τους έρθουν όλα τα παραπάνω στα κεφάλια τους!!!!
Στη συνέχεια εκτύπωσα σε χαρτόνι καπέλα αποφοίτησης και διάφορα άλλα μέσα μεταμφίεσης για να βγουν φωτογραφίες μασκαρεμένοι! Ο Νικόλας ενθουσιάστηκε με τα μουστάκια, τα γυαλιά, τις γραβάτες και τα παπιγιόν....Στον παιδικό δήλωσε ότι η μαμά του θα φέρει το παιχνίδι "ρούχα σε ξυλάκι"! Και για το τέλος έβαψα δυο καμβάδες με μπογιά για μαυροπίνακα! Θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφία
είτε δείχνοντας ποιος είναι ο αγαπημένος τους φίλος


είτε δείχνοντας τη σχολική χρονιά !


Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και παγωτό ε, δε θέλουν και πολλά τα παιδιά για να χαρούν!

4 σχόλια:

 1. ΜΠΡΑΒΟ - ΜΠΡΑΒΟ - ΜΠΡΑΒΟ !!!
  Ευχομαι να περάσετε τέλεια και να θυμάστε για πάντα την πρωτη σας αποφοίτηση!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο!!!! Και εις ανώτερα !!!!
  Οσο για την ευφάνταστη κατασκευη, τι να πώ!!! Τέλεια!!
  Σίγουρα θα την θυμούνται όλοι αυτή την αποφοίτηση!!!!
  Να'στε όλοι καλά και να'χετε ένα όμορφο καλοκαίρι!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή