8 Μαΐ 2014

Tu es mon TRESOR jeans-DIY

       To παραδέχομαι, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Από τη στιγμή που είδα τη Sarah Jessica Parker να φοράει το συγκεκριμένο jean  ήξερα ότι αυτό θα είναι το επόμενο DIY μου! Για την ιστορία -και επειδή έφαγα τον κόσμο για να το βρω-το συγκεκριμένο παντελόνι είναι της εταιρίας Tu es mon TRESOR. Το μεταφράζω ως "Είσαι ο θησαυρός μου" γιατί δε μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την τιμή του....μόλις 685,00  €. Μπορώ άνετα να καταλάβω όμως γιατί είναι sold out!!!!


H συγκεκριμένη εταιρία έχει στολίσει τα σε στυλ boyfriend τζην παντελόνια με φιόγκους, πέρλες, δαντέλα, κρύσταλλα και έχει φορεθεί από όλες τις it σταρς!!! (όχι δεν έχω πληρωθεί για αυτή τη διαφήμιση! Αν όμως έχουν καλή διάθεση δέχομαι και σε είδος!!!!!!)





       Επειδή όμως οι καιροί είναι.......μπλα μπλα μπλα.....μπορούμε πολύ εύκολα να το κάνουμε και μόνες μας. Ψάχνουμε στην ντουλάπα του αγαπημένου μας και βρίσκουμε ένα jean παντελόνι του, που να μας κάνει και να μας κολακεύει! Ράβουμε κρυσταλλάκια ή πέρλες σε διάφορα μεγέθη εδώ και εκεί και μάνι μάνι έχετε ένα statement κομμάτι!

Σας αφήνω τώρα, πάω να ψαχουλέψω στη ντουλάπα του καλού μου!

4 σχόλια:

  1. Αγάπη μου..685 δολάρια;..Ούτε με σφαίρες δεν θα έδινα! Πάρε ένα απλό τζιν και κάνε το με τη φαντασία σου ότι θες..Δώσε του δική σου σφραγίδα και τιμή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία τζιν, αλλά με τα λεφτά αυτά αγοράζω μηχανάκι!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κάνεις ; εχεις χαθεί από την γειτονιά!! καλό ψάξιμο και καλη εφαρμογή στην πραξη !! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααααχ, τι να πω και εγώ, που κάτι κάνω λάθος, και μάλλον ο άντρας μου θα μπορεί να το κάνει αυτό με το girlfriend's τζιν, μιας και αυτός φοράει το μικρότερο νούμερο... άτιμη κοινωνία, να θες να ακολουθήσεις τη μόδα και αυτή να σου γυρίζει την πλάτη.... ααααχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή