4 Μαΐ 2014

Καπέλο για παιδικό φωτιστικό-DIY


       "Μαμα φοβάμαι το σκοτάδι" μου είπε ο Νικόλας και κατάλαβα ότι το εννοούσε και δεν το είπε μόνο και μόνο για να αποφύγει να κοιμηθεί στο δωμάτιο του. Κάτι έπρεπε να κάνω!


Έβαψα μια μαύρη βάση από λαμπατέρ (από το γνωστό κατάστημα με έπιπλα σπιτιού) με σπρέι σε χρώμα πορτοκαλί (τα μέρη που δεν ήθελα να βαφτούν τα πέρασα με χαρτοταινία).


Έκοψα τετράγωνα κομμάτια υφάσματος με το ζιγκ ζαγκ ψαλίδι (για να μην ξεφτίσουν) . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υφάσματα που ήδη έχετε στο σπίτι. Τα συγκεκριμένα τα είχα αγοράσει πέρσι από βιβλιοπωλείο (ήταν πακετάκι με έξι διαφορετικά κομμάτια υφάσματος). Τα κόλλησα με διάφανη κόλλα σε καπέλο που πήρα από το γνωστό παιχνιδομάγαζο. Όταν στέγνωσε η πρώτη στρώση κόλλα, πέρασα και μια δεύτερη στρώση. 


Με περφορατέρ έκανα μικρές τρύπες στην περίμετρο του καπέλου και πέρασα καρώ κορδέλα. Δε μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να δέσω την κορδέλα φιόγκο!!!!


Τέλος εποχής για το αγόρι μας! Πλέον κοιμάται μόνος του στο δωμάτιο του και εκτός του ότι γλιτώσαμε από τις κλωτσιές, το παραμιλητό και το τράβηγμα των μαλλιών, κερδίσαμε και έξτρα χώρο στο κρεβάτι μας  ! 

 

Στον πίνακα μου στο pinterest θα βρείτε και άλλες όμορφες ιδέες για φωτιστικά με κομμάτια υφάσματος


Καλή Κυριακή!


6 σχόλια:

  1. Αχ, φιλενάδα, δεσε φιογκάκια τώρα που μπορείς, η εφηβεία καραδοκεί στη γωνία να μεταμορφώσει τα μέχρι χθες αγγελούδια μας σε μια περιφερόμενη αντίδραση.
    Καλά,να μη σε ψυχοπλακώνω, το φωτιστικό σου είναι κουκλίστικο και ευχομαι να διαβάσετε πολλά- πολλά παραμύθια και να ταξιδέψετε με τη φαντασία σας κάτω από το φως του!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Άντριά μου!Πολύ ωραίο και φτιαγμένο από τη μαμά!Σε είδα και στο pinterest!Τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις είδα και τις πινιάτες σου!Θα σου κλέψω μερικές ιδέες για το πάρτυ της μικρής μου!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντρια μου χρυσοχέρα, υπέροχο το έκανες και πόσο χαρούμενο. Αχτιδένια φιλάκια γλυκιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχη η παιδική σου λάμπα! Πρώτη φορά στο μπλογκ σου είδα υπέροχες αναρτήσεις έγινα και μέλος για να σε παρακολουθώ και συνεχίζω στις προηγούμενες αναρτήσεις σου ... καλό σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή