17 Φεβ 2013

Στεφάνι από λινατσένια λουλούδια-DIY

   Το έχω ξαναγράψει... Είναι μέρες που η έμπνευση σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις...όπως σήμερα που ενώ μαγείρευα ο κανακάρης μου, ορέχτηκε ακτινίδιο...στον πάγκο της κουζίνας υπήρχαν στυμένες λεμονόκουπες..και όση ώρα άφηνα τις φλούδες από το ακτινίδιο πάνω  τους δεν μπόρεσα να μην προσέξω πόσο αρμονικά ταίριαζαν τα  χρώματα τους...θυμήθηκα ότι προ ημερών είχα αγοράσει κορδέλα στο χρώμα του λεμονιού (τυχαίο;;;) και κάπου στα υλικά μου υπήρχε ένα στεφανάκι από κλαδιά αγράμπελης...θα ήταν κρίμα να αφήσω να περάσει αναξιοποίητη η μέρα...

   Έτσι όση ώρα το φαγητό ήταν στη φωτιά εγώ στόλισα το στεφανάκι με λουλούδια λινάτσας (ίδια με αυτά που είχα χρησιμοποιήσει εδώ ), λεμονί κορδέλα και κλαδακιά από λεμονοκυπάρισσα.....και λίγο πριν καεί το φαγητό πρόλαβα και το φωτογράφισα.... το τοποθέτησα σε διάφορες θέσεις μέσα και έξω από το σπίτι μέχρι να καταλήξω ποια είναι η καλύτερη!!!



Μου ζητήσατε να σας πω τον τρόπο που γίνονται τα λουλούδια από λινάτσα


Και λίγο πριν κλείσω την ανάρτηση να σας δείξω το μικρό ζιζάνιο του σπιτιού, το οποίο άνοιξε την εξώπορτα την ώρα που φωτογράφιζα στο μπαλκόνι  για να με ρωτήσει τι κάνω έξω με τέτοιο κρύο  και αφού βεβαίωθηκε ότι η μαμά του δε λωλάθηκε (όχι ακόμα) έσκασε το καλύτερο χαμόγελο του!!!


Καλή εβδομάδα!!!!!!!!

14 σχόλια:

  1. Πολύ πολύ ωραίο, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η έμπνευση στην κουζίνα, ξέρεις πόσες φορές μου έχουν έρθει ιδέες εκεί εξαιτίας πραγμάτων που βρέθηκαν τυχαία δίπλα δίπλα. Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χά..χά...μου άρεσε πολύ το τέλος της ανάρτησης !! Τί όμορφο ζιζάνιο..χάχά...και μου αρέσει όπως τα λές !!! Το στεφάνι σου είναι υπέροχο...πολύ όμορφο το έκανες και είχες εμπνευσμένη ιδέα !!!
    Ωραίες αυτές οι ξαφνικές εμπνέυσεις που μας γεμίζουν ενέργεια και ενθουσιασμό !!! Συμφωνώ πως αυτά τα δύο χρώματα που σε ενέπνευσαν πάνε πολύ και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι μόνο όμορφο !!
    Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα !! Φιλιά ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού δεν κάηκε το φαγητό, πάλι καλά! Πάντως, το στεφάνι με τα λινατσένια λουλούδια έιναι απίθανο!!
    Οσο για το ...ζιζάνιο, είναι κουκλί!!!! Να σου ζήσει, να είναι πάντα τυχερός και ευτυχισμένος στη ζωή του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκη το στεφάνι σου έγινε πολύ όμορφο!...κι`ο Νικόλας σου είναι σκέτη γλύκα!...Καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι πιο ωραίο για μία καλή εβδομάδα από τα πανέμορφα μάτια του Νικόλα(επιτακτική ανάγκη να τον γνωρίσω,φυσικά το μωρό δεν έχει την ίδια όρεξη!!)και να εμπεδώσω εκ νέου τα λινατσένια ανθη το στεφανιού σου....Ευχομαι καλή εβδομάδα και στέλνω εν φιλάκι στον μικρό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτου φτου! Τι ματαρες ειναι αυτες? Κουκλι ο γιος σου να τον χαιρεσε!!!
    Οσο για τα στεφανια δεν εχω λογια..ειναι πολυ ομορφα!!
    Προσωπικα μου αρεσει η φωτο στο πυθαρι
    Φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφα αυτά τα κλαδιά αγράμπελης ! Αλλά ακόμα πιο όμορφα τα μάτια του ζουζουνιού σου ! Τον έφτυνα και τον ξανάφτυνα !!! Να σου ζήσει, Άντρια μου !!! Συγγνώμη αλλά ο αντράκος σου μονοπώλησε αυτή την ανάρτηση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι κουκλί που είναι ο Νικόλας σου!!!!!!!!!! ΄Ασε που με συγκινήσε το ότι ήθελε να δει τι κάνει η μαμά του στο κρύο, δεν ξέρω αν ήταν περιέργεια εγω το εκλαμβάνω ως ενδιαφέρον!!!!!! Σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά φαίνονται εύκολα στην κατασκευή και είναι τόσο όμορφα τα λουλούδια από λινάτσα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ φάτσας ο μικρός σου!! Τα φυσικά υλικά και χρώματα δίνουν πάντα όμορφα αποτελέσματα νομίζω... Θέλω το καλοκαίρι, αφού θα έχω μπει σε μια σειρά με το μωρό, να φτιάξω διάφορα πραγματάκια για το σπίτι μας στη Χαλκιδική που ήρθε η ώρα να αλλάξει λιγάκι... Νομίζω ότι θα δανειστώ μερικές από τις ιδέες/προτάσεις σου!! Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφο! Τελικά όπου μπει η λινάτσα δίνει άλλο χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το στεφανι σου εγινε υπεροχο με την λινατσα αλλα εμενα την καρδια μου εκλεψε ο γιος σου ο κουκλος!!!!
    Φιλακια πολλα και να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ξεκινω λεγονται οτι τ στεφανια σου ειναι φοβερα και κλεινω λεγοντας οτι ο μικρος σου ειναι απιστευτα γλυκια κ ομορφη φατσουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόλις σε "ανακάλυψα" στην bloggoσφαιρα και είμαι τόσοοοοο μα τόσοοοοο ενθουσιασμένη!!!!!!!!!
    Από εδώ και πέρα θα παρακολουθώ το blog σου ΦΑΝΑΤΙΚΑ!!!!!

    Αγγελική

    ΑπάντησηΔιαγραφή