6 Ιαν 2013

Ότι πιο όμορφο...

    Ρούφηξα με δύναμη μια προς μια όλες σας τις αναρτήσεις για την καινούργια χρονιά, κράτησα όλες τις ευχές που γενναιόδωρα δώσατε (καθώς και τις συνταγές για βασιλόπιτα-κέικ!!!) και προβληματίστηκα πολύ για το ποια θα είναι η πρώτη ανάρτηση του 2013...
   Και ύστερα διάβασα  κάπου στο facebook τους παρακάτω στίχους...και ήμουν σίγουρη για το πως θέλω να υποδεχθώ τον καινούργιο χρόνο,  τι θέλω να ευχηθώ σε όλα τα αγαπημένα σπιτάκια, στους φίλους που μου κράτησαν παρέα το 2012 και που με έκαναν καλύτερη και πιο δημιουργική... Να έχετε κατα νου λοιπόν ότι...

Η πιο όμορφη θάλασσα (ζωή)  είναι αυτή που
δεν την αρμενίσαμε ακόμα.
Το πιο όμορφο παιδί (δημιούργημα) δε γεννήθηκε ακόμα.
Τις πιο όμορφες μέρες μας
δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Κι ότι πιο όμορφο θα' θέλα να σου πω,
δε στο' πα ακόμα, δε στο' πα ακόμα

Ναζίμ Χικμέτ
Απόδοση Γιάννης Ρίτσος

 
ΥΓ1. Και ναι το 2013 ξεκίνησε με προβλήματα στο blogger Δεν μου επιτρέπει να μεταμορφώσω φωτογραφίες από τον υπολογιστή μου...Αν γνωρίζει καμία γιατί ας με ενημέρωσει...
ΥΓ2. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την ανέβασα στο προφίλ του facebook και μετά από τις ιδιότητες (properties) βρήκα τη διεύθυνση URL και την ανέβασα από εκεί....για Θεσσαλονίκη μέσω Τρικάλων!!!!

9 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά!!!
    Με υγεία, χαμόγελο κ' δημιουργικότητα!!!
    Αν ο λόγος που δεν ανεβαίνουν οι φωτογραφίες, οφείλεται στο ότι έχεις ξεπεράσει το 1GB που προσφέρει ο blogger, μάλλον πρέπει να τις επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου, πριν τις ανεβάσεις, για να έχουν μικρότερο όγκο.
    Ελπίζω κάποια από τις επόμενες φίλες να είναι πιο αναλυτική (μέχρι να βρω σχετικό link με λεπτομέρειες για να σου στείλω!!!)
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Χρονιά καλή μου! Με αγάπη και χαμόγελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά γλυκιά μου!! Δε μπόρεσα να σου στείλω τη σούπερ συνταγή για βασιλόπιτα-κέικ που φτιάχνω πλέον κάθε χρόνο ανελλιπώς, γιατί πέρασα με ιωσούλα τις προηγούμενες μέρες και την πέρασα στο κρεβάτι... Επιφυλάσσομαι όμως να το κάνω τις επόμενες μέρες κι ας την έχεις για του χρόνου. Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Χρονιά!Μόλις ανακάλυψα το υπέροχο blog σου από το blog της Έφης Πασοπούλου!!!Τι υπέροχα πράγματα που φτιάχνεις από τόσο απλά υλικά!!!!έχω εντυπωσιαστεί!

    Θα είμαι εδώ συχνά!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή μικρή μου φίλη!!!!για το πρόβλημα σου θα σου τηλεφωνήσω είχα το ίδιο πρόβλημα και το ξεπέρασα .... τουλάχιστον ετσι νομίζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή Χρονιά Andria!!!...με Υγεία!...Χαρά!...και πολλές-πολλές δημιουργίες!!!
    Andria δεν έχω ιδέα πως λύνονται αυτά τα προβλήματα...και τρέμω!...ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω...Η Κατερίνα από το diamandaki.blogspot.gr σήμερα έκανε σχετική ανάρτηση...και δίνει οδηγίες...
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή κι' ευτυχισμένη Χρονιά φίλη μου, με Υγεία και χαρές!
    Υπέροχοι οι στίχοι!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά με υγεία!!!!Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ...και πιο παλιά και τώρα...πιστεύω να λύθηκε προς το παρόν...μέσω Picasa το έκανα εγώ..σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί τρόποι..Ελπίζω να το έλυσες...φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή