22 Απρ 2011

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Πότε έφτασε το Πάσχα δεν το πήρα είδηση...θαρρείς και τρέχουν οι μέρες ..Με όλες αυτές τις υπέροχες λαμπάδες που αναρτήσατε κατα καιρούς έμπνευση για τις λαμπάδες για τα βαφτιστήρια μου υπήρχε μπόλικη αλλά μερικές φορές αλλιώς τα σχεδιάζεις στο μυαλό σου και αλλιώς σου βγαίνουν στην πράξη. Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα σε αυτήν εδώ για την Κυριακή....

 
Και σε αυτήν για τον Βασίλη....
Αυτά είναι τα καλάθια με τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά ..Ενθουσιάζομαι κάθε χρόνο όταν τα φτιάχνω...Ο λόγος είναι ευνόητος...Με τόση σοκολάτα τριγύρω μου δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό!!!! 
 Τα αυγά στη γυάλα είναι παλαιοτέρων χρόνων...πάντα κρατάω μερικά που μου αρέσουν...Τα άλλα στο καλαθάκι τα έβαψα κόκκινα την Μεγάλη Πέμπτη προτού πάω στη δουλειά ...Γυρνώντας από την δουλειά ξεθεωμένη κάπου έπρεπε να ξεσπάσω...Πήρα λοιπόν τους μαρκαδόρους και τα έκανα πουα...

Και εννοείται έκανα τσουρέκια γιατί αν δεν μυρίσει το σπίτι τσουρέκια Πάσχα δεν καταλαβαίνω...Τα οποία μεταξύ μας είναι η δεύτερη δόση γιατί η πρώτη δεν φούσκωσε...χιχι!!!

Καλό Πάσχα να έχουμε όλοι!
Φιλιά πολλά 

8 σχόλια:

  1. Οι λαμπαδίτσες και τα αυγουλάκια τέλεια! Αυτά τα ξεσπάσματα τελικά είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικά!!! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα δείχνουν τόσο όμορφα! ΝΑ περάσετε πολύ όμορφο Πάσχα. Καλή Ανάσταση και πολλές ευχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμρφα είναι όλα,μπράβο και του χρόνου!Καλή Ανάσταση να έχεις και καλό Πάσχα με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Μου συνονόματη ευχομαι να περάσετε πολύ-πολύ όμορφα μαζί με τους αγαπημένους σου! Όσα έφτιαξες είναι τέλεια και οι λαμπάδες και τα αυγά αλλά και τα τσουρέκια που μοσχοβολούν ως εδώ (εκτός κι αν έχω παραισθήσεις από τη νηστεία).
    Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια έγιναν όλα Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη κι ευτυχία για εσένα και την οικογένειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. E eisai apistefth! xrisoxera mou! bravo Nikaki mou, panta efxomai na exeis ''tetoia'' ksespasmata!!!! na doume egw pote ksana.....(ma ti exw pathei????? e????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή