9 Δεκ 2010

Θυμόσαστε εκείνα τα καδράκια;;;

Οι τελευταίοι μήνες ήταν κουραστικοί... Δυο Σαββατοκύριακα μου έφαγαν οι εκλογές (πρώτη μου φορά σαν δικαστικός αντιπρόσωπος),  ένα Σαββατοκύριακο πήγαμε στην Πάτρα για την ορκομωσία του αντρούλη μου (πήρε ο καλός μου πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων), ένα Σαββατοκύριακο ασχολιόμασταν με τα γενέθλια του Νικόλα. Οι μέρες πέρασαν και δεν κατάλαβα πότε έφτασε ο καιρός για τα γενέθλια της Στελλίτσας μας!!! Το πάρτυ είχε μεγάλη επιτυχία, η μαμά Φένια, αν και έγκυος στον έκτο μήνα, τα είχε όλα στην εντέλεια...Διακόσμηση (παντού έβλεπες την Μίνυ), μπουφές, δωράκια για τα μικρούς καλεσμένους της...ΚΑΙ την πιο τέλεια τούρτα από ζαχαρόπαστα που έχω δει (ΚΑΙ φάει) ποτέ...Τρέμε Παρλιάρο!!! Ελπίζω με τα καδράκια που έφτιαξα να συνέβαλα στην επιτυχία του πάρτυ και να μείνει αξέχαστο στα παιδάκια, μα κυρίως στην ίδια την Στέλλα! Χρόνια πολλά και καλά Στελλίτσα! Να είσαι πάντα γερή και δυνατή και να γεμίζεις με χαρά και περηφάνια τους γονείς σου!!!


4 σχόλια:

  1. μα εισαι χρυσοχερα!!!ελπιζω τα μικρα να μην ποδοπατηθηκαν για τα καδρακια οπως κανανε οι γιαγιαδες στη βφτιση του Νικολα!!¨)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Rock n' Rolla να σου ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ...με τα μυαλά πάνω από τα κάγκελα (ξέρεις εσύ!!!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας για τα καδράκια!!!Και μόνο που τα βλέπω στολισμένα στα σπίτια των παιδιών που τα χαρίσαμε, σημαίνει πολλά!!!!Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και του χρόνου με ακόμα πιο ευφάνταστες ιδέες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή