25 Φεβ 2011

Καλώς μας ήρθες τρελό μας καρναβάλι...

           Σαν παιδάκι τρελαινόμουν με τα καρναβάλια...οι Απόκριες ήταν οι καλύτερες μου...Θυμάμαι την μαμά μου να ράβει με μαεστρία και φαντασία τις στολές μου...Περιττό να πω ότι οργίαζε καθώς πριν από μένα είχε δυο αγοράκια στα οποία δεν μπορούσε να βγάλει το "άχτι" της...αχ τι τραβάμε και εμείς οι αγορομάνες....Και αφού με έντυνε με τόνους τούλι και ότι πιο τσαχτερό υπήρχε ...μετά με έβαφε...η μοναδική φορά το χρόνο που επιτρεπόταν το βάψιμο...έχω ντυθεί χαβανέζα, βασίλισσα της νύχτας, χανουμάκι, πριγκήπισσα Σίσυ, κλόουν, αρλεκίνος, μπεκρής....πανκ....ακόμα ακόμα και Ζορό (αυτή η στολή είχε ξεμείνει από τα αδέλφια μου)
         Σαν έφηβη θυμάμαι που κανονίζαμε με τους συμμαθητές και γυρίζαμε μασκαρεμένοι τα σπίτια των καθηγητών μας...Σαν φοιτητές γιορτάζαμε δεόντως την Τσικνοπέμπτη και στο τσακίρ κέφι πηγαιναμε Καθαρη Δευτερα στο Σειχ Σου...Και μετά τίποτα...
        Φέτος ο Νικόλας είναι 15 μηνών και με αφορμή την Ανεραιδα και τις εμπνευσμένες αναρτήσεις της αποφάσισα ότι φέτος θα ξαναγίνω παιδί μέσα από τα μάτια του ..Του έφτιαξα και στολή...Πητερ Παν σύμφωνα με τις οδηγίες του make it-love it...έβαλα και την προσωπική μου πινελιά και την μαμά μου να κάνει τα γαζώματα (ευχαριστώ μανούλα...αλλά πότε επιτέλους θα με αφήσεις να παίξω με την ραπτομηχανή σου;;;)...Μόνο που είχαμε ένα μικρό ατύχημα...Λερώσαμε την πουκαμίσα της στολής την ώρα που του την δοκιμάζαμε...Η τσόχα μαζεύει αρκετά όσο προσεχτικά και να την πλύνεις.Τώρα του είναι ολιγόν τι μίνι αλλά τουλάχιστον είναι καθαρή...Και επειδή σας υποσχέθηκα ότι θα τον δείτε ντυμένο καρναβαλάκι (αλλά με τέτοιο κρύο δεν είναι να βγάζεις το παιδί) ...Ιδού ο δικός μου, μοναδικός ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ (κατά κόσμον Νικόλας)

Οι φύλακας άγγελοι της ζωής μου, οι γονείς μου, ο Νικόλας μου....και η πουκαμίσα πριν πλυθεί....





 Το σπαθί έγινε από μια παλιά μαύρη τσάντα που είχε ξεφτίσει σε σημεία... Το φερμουάρ της το έκανα δαχτυλίδι, που απλά λάτρεψα!
Πως σας φαίνεται το καρναβαλάκι μου;;;;

11 σχόλια:

  1. ax! einai teleios!!!! thelete mia digerbell? Filakia sthn giagia kai ston pappou ( o pappous einai h simpathia mou, signwmh ka Varvara...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναζητούμε Τινκερμπελτ επειγόντως ΣΤΟΠ Να είναι από την Θεσσαλονίκη ΣΤΟΠ και η συμπεθέρα να έχει δημιουργικές ανησυχίες ΣΤΟΠ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σου!!! Φοβερή έγινε η στολή και ο μικρός είναι πραγματικά ένας κούκλος!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την αναφορά, σου κάνω ανάρτηση στο μπλογκ και φυσικά σε βάζω στα αγαπημένα μου!

    (Σημείωση: βγάλε τη λεκτική επαλήθευση για να διευκολύνεις όσους θέλουν να αφήσουν σχόλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κούκλος είναι αυτός;;; Καλά η στολή δέν παίζεται!!! Μπράβο σου! Πολύ όμορφα όλα που φτιάχνεις! Καλώς σε βρήκα!
    (Συμφωνώ για την λεκτική επαλήθευση...Αν θές πήγαινε...ρυθμίσεις-σχόλια-"να προβάλεται η λέξη επαλήθευσης;" επέλεξε όχι..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μικρός σου είναι ένας γλύκας κι η στολή του απίθανη!
    Καλώς σε βρίσκω και καλή δημιουργική συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πώς να μην μας αρέσει καλέ; θέλει και ρώτημα;
    Απαιχτος ο μικρός κι η στολή αριστούργημα!
    Να τον χάιρεσαι κι απ εδώ να σου καταθέσω τον θαυμασμό μου για την προηγούμενη ανάρτηση και Ο,ΤΙ έκανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα κορίτσια!!!! Χαίρομαι πολύ που ήρθα στην παρέα σας και ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια...Καλή συνέχεια σε όλες μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο πιο όμορφος original Πήτερ παν , θα το ονειρέυονται πολλά πολλά κοριτσάκια να σου ζήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφη στολή και το αγοράκι σου σκέτο κουκλάκι!!!! Να σου ζήσει!!!! Και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ όμορφος ο πήτερ πάν και τι όμορφες ματάρες!Να σου ζήσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι υπέροχος που είναιιιι!!! Να τον χαίρεσαι!
    Φοβερή και η στολή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή